fbpx
ajaxlogo

Al 121 jaar de beste

Beste vriendjes,
 
Vandaag word ik 121 jaar oud. Ik heb de afgelopen tijd heel hard mijn best gedaan om een leuk feestje voor jullie te organiseren. Eigenlijk had ik iedereen vanavond al willen uitnodigen op locatie in Bern. Ik ben er toch; wat is er nou mooier om samen met 2000 andere vriendjes mijn verjaardag te vieren en een stel Zwitserse kaasboeren op te rollen als we toch aan het feesten zijn. Helaas kunnen vanavond alleen Marc en Edwin op mijn feestje komen, dus heb ik maar besloten mijn feestje met exact een maand uit te stellen.
 
Op 18 april heb ik Vitesse uitgenodigd om te figureren in de bekerfinale. De locatie is de welbekende Kuip, waar ik soms één, soms twee keer per jaar een voetbalshow geef. Ik kan jullie daar trouwens goed gebruiken. Het schijnt dat het op dit moment een daklozenopvang is, want het hele stadion ligt bezaaid met oude, vieze dekens, die vol zijn geklad met belachelijk uitspraken. Mochten jullie dus zin hebben om mijn verjaardag over een maandje alsnog te vieren, neem dan wel je mondkapjes en schoonmaakspullen mee, want de boel moet daar eerst eens grondig ontsmet worden. Als beloning kan ik jullie dan een zilveren dennenappel aanbieden.
 
Mocht je overigens écht niet kunnen, dan heb ik nog een alternatief bedacht. ‘t Is wel een stukje rijden en nog redelijk ver weg, maar je kunt ‘m beter alvast in je agenda zetten: 26 mei 2021 heb ik het Miejski Stadion in Gdańsk gereserveerd om weer eens een Europese finale te spelen. Is toch al weer vier jaar geleden… Ik wacht nog even de tegenstander af, maar in principe komen jullie natuurlijk voor mij, dus eigenlijk boeit die tegenstander niet. Ik zou het vooral heel fijn vinden als jullie er met z’n allen weer bij zijn. Ik ben op dit moment nog in gesprek met de stadionbaas en de autoriteiten over het aantal gasten dat mag komen, maar ik heb goede hoop dat dat er ouderwets zo’n 15.000 Ajacieden bij mogen zijn.
 
Ik hoop jullie snel op één van mijn feestjes te zien!
 
 
Ajax.

P.s. als we toch bezig zijn: houd april 2026 ook maar vrij in je agenda. Dan vier ik namelijk mijn vierde ster.

Sluiten

F-SIDE

is niet makkelijk

Sluiten

Sign in

Sluiten

Winkelmandje (0)

Cart is empty No products in the cart.

F-SIDE

is niet makkelijk

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.